Aigner Norbert vagyok, személyi edző.

A Weboldalam célja, a sporttal kapcsolatos tájékoztatás, a sport népszerűsítése, a segítségnyújtás hogy fittebb, egészségesebb lehess.

Sportmúltam: Az atlétika után és a küzdősportokkal párhozamosan 15 éve foglalkozom a fitnesszel. Elvégeztem a Fitness Akadémia aerobik edzői, majd ezt követően a International Wellness Institute személyi edző tanfolyamát, majd 2006-ban megszereztem a Polar OwnZone edzői végzettséget.

Amiben segíteni tudok: Lefogyni, és egy, a célodnak megfelelő izomzatot felépíteni, valamint ezt támogató étkezési tanácsokat, javaslatokat adni.

Sikerem titka: szakmai felkészültség, edzéstapasztalat, erős motiválás, közvetlenség, és a jó hangulatú változatos edzés. Ami a célodhoz vezet edzés, azt végigcsináljuk, és közös kemény munkával, a SIKER GARANTÁLT!!!

Wellness/Fitness ideológiám: Eddzünk helyesen, tudatosan, hogy a lehető leggyorsabban elérjük a célunkat, de mindezt szakszerűen, egészségünk megőrzésével, fejlesztésével, s talán a legfontosabb: a sérülések elkerülésével végezzük.
Kérdőív