Edzéstervek: Ha szeretnéd, egy próbaedzés keretében készíthetünk egy edzéstervet!

Táplálkozási tanácsok: Nem írok elő vendégeimnek szigorúan meghatározott fogyasztandó ételeket, mennyiségeket: csak a helyes táplálkozás kialakításában segítek, ami a sportolással a túlsúly eltüntetéséhez, egy fitt, életerős, energikus embert eredményez. Mert.....

Szervezetünk egy biokémiai labor: tökéletes működésre képes, ha megfelelő mennyiségben, arányban bevisszük a működéséhez szükséges alapanyagokat. Ha azonban megvonjuk tőle a szükséges anyagokat, és egyoldalúan, ellenőrizetlen diétába kezdünk, tönkre megy ez a tökéletes szerveződés (a semmiből itt sem lesz valami).

Ezért én nem vagyok híve a mérleggel való étkezésnek, szigorú egyoldalú diétának, a hiábavaló (rövid távú eredményt hozó) keserű koplalásnak. Sokkal inkább híve vagyok a sportolásnak, a megfelelő mennyiségű-, (nem a koplalásra, diétára gondolok), és minőségű-, változatos étkezésnek, ami az életmódunkhoz, testi adottságainkhoz igazodik.

A Táplálkozásról részletes tájékoztatást, étkezési tanácsokat kaphatsz személyes találkozónk alkalmával, esetleg E-mailben.
Kérdőív